Hoitolani sijaitsee parturi-kampaamo Beauty 4 You:n tiloissa Aallonkadulla Rovaniemellä. Minulla on yksityiset ja tilavat tilat, joissa olen työskennellyt vuosia. Suurin osa asiakkaistani tulevat ajanvarauksella sähköisen ajanvaraukseni kautta. Olen erityisen ylpeä voidessani tarjota asiakkailleni keskeytyksettömän palvelun.

Teen parhaani, ettei minua häirittäisi sinä aikana, kun Sinä olet asiakkaanani. En vastaa puheluihin enkä tee muuta työtä Sinun maksamallasi ajalla. Suosittelenkin, että mikäli haluat tulla pelkästään ostoksille, niin soittaisit minulle etukäteen aikeistasi. Näin voin keskittyä palvelemaan kiireettä juuri Sinua.

Haluan tarjota asiakkailleni vain tehoa tuovia ratkaisuja ihonhoitoon. Tämän vuoksi käytän hoidoissani vain tutkittua ammattikosmetiikkaa, joiden aktiiviaineiden pitoisuudet ovat korkeammat suhteessa käsikauppakosmetiikan tuotteisiin. Sen vuoksi, niitä myydään vain koulutettujen ihonhoidon ammattilaisten kautta teille asiakkaille. Tutkimalla ihosi tarpeet, voit luottaa, että sinulle löytyy ihosi tarpeisiin soveltuvat ratkaisut niin ihonhoitoon hoitolassani, kuin kotiin tuotteita ostaessasi.

Vaikka luotankin tuotteisiini ja olen ehtinyt tunnistamaan monia ihon toimintoja ja reaktioita, niin odotan, että kerrot minulle kaikista mahdollisista allergioistasi, herkkyyksistä ja reaktioista, joita ihosi on kokenut kosmetiikkaa käyttäessäsi. Näin vältymme ei-toivotuilta reaktioilta. On myös tärkeää, että kerrot käyttämistäsi lääkkeistä, jotka vaikuttavat ihon kuntoon esim. kortisoni, aknelääkkeet tai kilpirauhaslääkkeet.

Sinun ei tarvitse huolehtia oletko valinnut oikean palvelun ihollesi, sillä teen aina hoidot perustuen ihoanalyysin, ja voimme neuvotella aikaan sopivan hoidon myös paikan päällä. Muistathan, että yksittäinen hoitokerta ei auta poistamaan iho-ongelmia kerralla, vaan ihonhoitaminen vaatii pitkäjänteistä hoitoa, johon kuuluu säännöllinen kotihoito sekä hoitolahoito, puhumattakaan ruokavaliosta ja elintavoista. Onneksi minulla on useita ratkaisuja suurimpiin iho-ongelmiin, ja saat varmasti roppakaupalla apua, jo siitä yhdestä käynnistä.

Käymällä säännöllisesti huomaat, että hoitolahoidolla on hyvin kokonaisvaltainen vaikutus sekä ihoosi että hyvinvointiisi. Lisäksi kanta-asiakkailleni varmistan, että säännöllisesti käyvät saavat silloin tällöin yllättäviä etuja niin palveluiden laajuudessa, kuin hoitoaikojen saatavuudessa.