Osa palveluistani vaatii hieman etukäteen varautumista, joten tässä tietoa niistä.

Karvanpoisto

Ethän kuori ihoasi 24h ennen karvanpoistoa, mutta sitä aiemmin vartalon iho on hyvä kuoria ja kosteuttaa tehokkaasti vartalovoiteella. Älä kuitenkaan käytä kosteusvoidetta karvanpoistopäivänä.

Karva, joka on 0,5-1cm pituinen lähtee parhaiten. Alle 3mm:n karvat lähtevät huonosti ja liian pitkä karva saattaa tuntua tukistavalta, kun karvanpoistoainetta (sokeri tai vaha) levitetään.

Karvanpoiston jälkeen karvatuppi on auki ja sinne pääsee helposti bakteereita ja aineita, jotka voivat ärsyttää ihoa tai aiheuttaa tulehdusriskin. Älä kuori ihoasi kahteen päivään. Vältä saunaa, urheilua ja auringonottoa. Kainaloihin ei kannata laittaa deodoranttia 12h:iin karvanpoiston jälkeen. Sen sijaan voit käydä suihkussa (vältä kuumaa vettä) ja voit käyttää kosteusvoidetta vartalon ihollasi säännöllisesti.

Kasvohoidot

Kasvohoitovalikoimastani löytyy kattava valikoima lähes kaikkiin iho-ongelmiin ja ihon kunnon ylläpitämiseen. Tässä kuitenkin muutamia vinkkejä mitä kannattaa muistaa ennen kasvohoitoon tulemista. Tärkein on, että mikäli sinulla on ihotauti (akne, psoriasis, ruusufinni tms.), niin käythän kasvohoidossa ihotautilääkärin hyväksyttyä käynnin.

Muistathan kertoa mikäli sinulla on sisäinen lääkitys ihotautiin tai muihinkin sairauksiin. Kosmetiikka-allergiakaan ei ole este käydä kasvohoidossa mikäli tiedät mille ainesosalle olet allerginen. Käytössäni on tutkitut tuotteet, jotka on suunniteltu parantamaan ihon kuntoa.

Kasvohoidon aikana saat ohjeita ihosi hoitamiseen kotona. Suosituksia kannattaa kokeilla, jotta hoidon vaikutukset ovat mahdollisimman pitkä aikaiset. Hoidon jälkeen ei kannata näpelöidä ihoa, eikä mennä saunaan, uimaan, suihkuun tai ottamaan aurinkoa. Anna ihosi vain olla imeä hoidon hyvät vaikutukset itseensä.

Palveluehdot

Palveluni varataan pääsääntöisesti sähköisen ajanvarauksen kautta Booksalon ajanvarauspalvelusta. Sen avulla voit varata minulle ajan juuri silloin, kun se sinulle sopii. Saa minulle toki soittaakin ajan varaukseen liittyen, mutta joskus työpäiväni täyttyvät asiakaspalvelusta niin paljon, etten ehdi huolehtimaan puheluita. Mikäli en vastaa ja tarvitset keskusteluaikaa, niin laitathan viestin, että soittaisin sinulle. Muutoin oletan, että aikasi on hoidettu sähköisen ajanvarauksen kautta tai avuliaat parturi-kampaaja työkaverini ovat sinua auttaneet.

Ajanvarauksen tultua pidän sitä sitovana sopimuksena sinun ja minun välillä. Alan välittömästi tekemään töitä sen eteen, että käynnistäsi tulee sujuva. Tarkistan, että minulla on sopiva määrä tuotteita, tarvikkeeni ovat desinfioitu, steriloitu ja/tai huollettu sekä käyttökuntoiset. Pyykkään ja sijaan hoitohuoneeni asiakaspedin asianmukaisesti palveluasi varten. Pidän myös huolen, ettei kukaan muu saa sinun varaamaasi aikaa. Mikäli sairastun, niin ilmoitan sinulle mahdollisimman pian, ja sovin kanssasi samalla uuden ajan.

Tämän vuoksi toivon, että asiakkaanani noudatat seuraavia peruutusehtoja, jotka perustuvat kuluttajansuojalakiin. Ajanvarauksen siirrot, muutokset sekä peruutukset pitää tehdä 24h ennen varatun ajan alkua. Tämä koskee myös akuuttia sairastumista. Näin minulla on mahdollisuus tarjota aikaa sellaiselle, joka haluaisi tulla tuohon aikaan palveluuni. Joskus asiakkaani saattaa löytää tilalleen toisen asiakkaan, ja sekin käy minulle mainiosti.

No jos kuitenkin käy niin, ettet ehtinyt tuohon 24h tunnin ehtoon, niin tämä sopimus velvoittaa asiakkaani maksamaan 100% palvelun hinnasta. Täysin peruuttamattomista ajoista perin koko palvelun hinnan, koska on todennäköistä etten pysty saamaan lyhyellä varoajalla toista asiakasta, vaan kärsisin tulonmenetyksestä. Lasku lähetetään 14pv:n maksuehdolla, ja mikäli maksua ei suoriteta, niin kahden maksumuistutuksen jälkeen lasku siirtyy perintätoimiston hoidettavaksi.

Myöhästymisten suhteen pyydän muistuttamaan, ettei myöhästymisestä syntynyt lyhyempi hoitoaika valitettavasti oikeuta pienempään hintaan. Mikäli itse olen myöhässä pyrin ilmoittamaan siitä etukäteen viestillä, ja järjestelen niin että saat kuitenkin koko hoitoajan itsellesi.